Arkonbouw is een veelzijdig bedrijf waar u op kunt vertrouwen bij grote- en kleine verbouwingen aan de buitenkant of aan het interieur. Wij werken veel aan woonarken, maar ook met grote regelmaat aan ‘gewone’ huizen.
U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende onderhouds timmer- en schilder werkzaamheden, maar ook voor restauratie en nieuwbouw, zoals bijvoorbeeld een nieuwe woonark, een etage op een bestaande woonark of een uitbouw achter uw woning.
Ook doen wij veel installatiewerk zoals; aanleg van gas, water, riolering, rioolpompen, elektra, centrale verwarming, sanitair (badkamers & toilet ruimten), tegelwerk, etc.
Daarnaast werken wij nauw samen met een stucadoor en een dakdekker.

Onze veelzijdigheid betekent voor u:

  • één persoon als aanspreekpunt;
  • een goede afstemming van alle werkzaamheden;
  • een bouwproces dat vlot en soepel verloopt;
  • mogelijk een behoorlijke kostenbesparing;
  • veel aandacht voor afwerking en details.

Allemaal voorwaarden voor een duurzaam en fraai eindresultaat! Onze werkwijze heeft ons tot nu toe alleen tevreden klanten opgeleverd die u met plezier zullen tonen wat wij voor hen realiseerden. We beschikken over veel referentieadressen.

Wat klanten zeggen

image

Wij hebben Axel leren kennen bij een grote renovatie van onze woonark, voortreffelijk werk, vakkundig en betrouwbaar. Afspraken werden nagekomen en we waren erg te spreken over het resultaat. Intussen wonen we in Hilversum, waar hij ook het nodige voor ons heeft gedaan. Hij denkt mee- maar ook vooruit en het is een fijn mens waarmee je ook nog eens een prettig gesprek kunt hebben.
Willemijn Mooij en Lodewijk Collette

image

Wij hebben al meerdere projecten op onze woonark met veel plezier door Arkonbouw laten uitvoeren en ook voor de toekomstige projecten weten wij waar we moeten zijn.
Arkonbouw staat voor ons voor vakkundigheid, inzicht, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Dennis en Laura Hoeke

image

Hier komt binnenkort een review van een klant.

image

Arkonbouw heeft voor ons een groot appartement in Nieuw Sloten gerenoveerd. Alles ging in goed overleg vergezeld van bruikbare adviezen. Het werk is binnen de tijd en de begroting gebleven. De samenwerking was plezierig en betrouwbaar, het resultaat is fantastisch!

Frido de Man